Sunday, May 17, 2009

Jualan Mega Gila...

Salam Sejahtera

Kami dengan sukacitanya menawarkan baka boer Australia murah gila dari harga di pasaran... Anda jangan khuatir kerana baka boer yang kami bawa masuk ini telah di stabilkan di kandang selama hampir 2 bulan & sedia dibiak baka dikandang anda! So, ape tunggu lagi sementara stok yang banyak akan kami sediakan untuk anda nego dgn kami & paling utama sapa cepat tu dia dapat serta anda berhak memilih mana yang anda suka (besar ka gemuk ka cantik ka janji puas hati lorrr)... Belian pukal tu kami memang alu-alukan !


Harga?
Bukan niat kami nak 'kill market rakan importer' tapi MEMANG kami bawa stok yang banyak sehingga ?00 yang sedia dijual dengan harga yang paling berpatutan sangat dengan matawang yang sedang meningkat naik (kenapa perlu beli mahal? kenapa x pilih yang murah?).. Dengan kerjasama rakan network kami, maka pada minggu lepas kami telah memindahkan sedikit ke kandang transit di Al-Falah (Jalan Kebun) untuk tatapan, tempahan & jualan kami.. Seperti biasa kami ade sediakan boer F1/F2 & F3/F4 yang sihat2 belaka dengan pelbagai gred.. PERCAYALAH memang murah gila..

Gambar sehari selepas penghantaran (rakus makan, sedap makan la tu)
F1/F2 berat purata 25kg hanya rm600/ekor
&
F3/F4 berat purata 25kg hanya rm780/ekor
Hahaha makan jangan berebut (mai beratur la)
F1 to F4 berat purata 35~40kg hanya rm850~900/ekor

Seperti biasa bagi yang memerlukan baka boer tempatan tu, stok masih ade untuk anda... Jangan segan nak bertanya walau hanya sms.. Hubungi kami segera bagi yang berminat dengan harga murah gila!

Sekian,

No comments: