Monday, July 20, 2009

Kambing Oh Kambing...

Salam sejahtera..

Alhamdulillah..

Hahaha tuannya ade tapi sibuk jer.. Dalam senyap2 kami nie sebenarnya pun sibuk gak samipai x sempat nak update blog nie.. Kene la update skit2 takut org pikir kita nie macam dah tutup plak walau pun saya kini banyak beralih arah ke blog KMN tetapi blog ini sebenarnya titik-tolak bermulanya saya dalam industri nie hingga adanya KMN (and the geng)..

Tak banyak yang nak di perkatakan just ade skit2 aktiviti biasa kami (BTAF/KMN):

1) Membekalkan baka boer F1~F4 50 ekor ker Universiti Malaya pada 01 julai 2009 melalui stok transit kami di Al-Falah..

2) Aktiviti & permintaan akikah berjalan seperti biasa & banyak tempahan.. Alhamdulillah pakej menarik perhatian ramai..

3) Penanaman semula napier 1 1/2 ekar.. Makaceh kawanku En. Ramdan (my best fren bnyk bg btg jagung)..

4) Hahaha best kambing banyak dah beranak/bunting (boer, jamna, kmpg, barbados & saanen)..

5) Permintaan shipment terkini pun memberangsangkan (KMN) & ade offer2 akan datang tu yang macam x masuk akal (hehehe tunggu!!!)...

6) Semakin ramai kenalan/network untuk biz & share something.. Makaceh kepada buyer2 & rakan2 yang sudi berurusan dengan kami..

7) Rancak melakukan inventori boer dara tempatan... Kami mahu anda bersama2 kami menyediakan stok untuk 'tender' nie & insyaallah akan berterusan..

8) Hahaha nie yang pening! Minta kawan suma sama2 bantu membekalkan napier @ silaj dengan kuantiti yang besar 5 tan/day selama 2 @ 3 bulan..

9) Promosi/pameran KMN di Universiti Kebangsaan Malaysia (insyaallah jadi tu dalam bulan ogos nanti)..

10) Fuhh banyak lagi yang akan saya & KMN 'and the geng' akan berkongsi2 dengan anda semua nanti..

11) PROMOSI: Kami ade stok boer dara F1/F2, dara saanen cross, dara saanen unreg & kacukan nak jual murah jer... Leh nego! hehehe

Hahaha saya dah tak ade ayat nak taip just ape yang terpikir tp tu la rutin kami untuk sama2 membangun dalam industri ini.. Dalam kesibukan dengan kerja tu akan cuba untuk update yang termampu jer lorrr...

Ape pun berhubunglah dengan kami kiranya ade pandangan @ nak share ape2 dengan kami!

Jumpa lagi,
Zul BTAF/KMN

No comments: